Rapport fra styret

image_pdfimage_print

Hei.

En liten oppdatering. Først håper jeg det står bra til med dere alle, og at det begynner å våres , til tross for mye sny ennå mange plasser.

GOSIR arbeider jevnt og trutt. Hjemmekontor fungerer. Bind IV av Gård og Slekt i Rana er sendt til trykking, etter korr.lesing og retting. Når vi får boka vet vi ikke. Vi vet heller  ikke i skrivende stund, hvordan vi best skal organisere salget. Det har vært kontakt med kommunelegen, og vi må bare følge med i de retningslinjene som til en hver tid gjelder.

Vi er også kommet igang med innsamlingen av opplysningene som skal inn i bind V.

Så en liten korrigering av noe som stod på side 3 i siste nr (2/2020) av Våre forfedre: Det er selvfølgelig bind IV og ikke bind VI som straks er ferdig og kommer for salg.  Den lille «djevelen» som av og til får oss til å bytte om på bokstavene og skrive feil, er tydeligvis ikke slått ut av Covid-19.

Ønsker dere alle en fin vår. Ta rede på hverandre.

Vigdis